Socialt liv

Fra AktiWiki
Spring til navigation Spring til søgning

Det sociale liv kan være bærende for en lokalgruppes virke. Et godt socialt sammenhold i lokalgruppen gør, at lokalgruppemøder er noget man ser frem til, snarere end en byrde. Socialt samvær er ikke nødvendigvis lig druk. Arrangér evt. en videoaften eller lignende hvor I kan se en politisk film, og diskutere den på næstkommende møde.

Invitér hinanden med til jeres respektive fødselsdagsfester og lignende, duk op til de sociale arrangementer SUF arrangerer i lokalområdet (hvis der er andre grupper), og tag sammen afsted til SUF-aktiviteter såsom landsmøde og sommerlejr.

Pas samtidigt på at det sociale ikke kammer over. SUF-møderne bør som udgangspunkt handle om SUF, og ikke om sidst I var ude i byen sammen, ellers risikerer jeres lokalgruppe helt at miste politisk indhold. Hold det sociale ved lige og i god form, men sørg for at lave rammer for hvornår man er social, og hvornår man er SUF. I nogle lokalgrupper betyder dette f.eks. at man efter mødet kan tage sammen ned på den lokale bodega, men at man ikke drikker i direkte forlængelse af møderne.