DUF og Lokalgruppedokumentation

Fra AktiWiki
Spring til navigation Spring til søgning

Det er slet ikke gratis at lave socialistisk revoluion på landsbasis!

Heldigvis har vi Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF) der hjælper os med at klare det alligevel. DUF er betalt af tipsmidlerne i Danske Spil, hvad der vil sige at hver gang du køber et skarabelod (og taber) kan du i det mindste sige at du har støtte DUF, og dermed SUF. DUF uddeler hvert år en masse penge til de forskellige ungdomsforeninger i landet, herunder også SUF.

Støtten bliver fordelt i to puljer, Rdighedstilskuddet, for de mindre foreninger, og det generelle driftstilskud til de større. SUF gik i 2006 over til det generelle driftstilskud, og er således blevet en hel del rigere. Vi er dog gang på gang blevet enige om at vi ikke kan stole på DUF som indtægtskilde, og at vi før eller siden bør gøre os økonomisk uafhængige af DUF.

DUF-ansøgning er generelt noget der ordnes centralt fra sekretariatet, men det er suer vigtigt at vi allesammen er med til at løfte den byrde det er. Konkret handler meget af opgaven om at sikre lokalgruppedokumentation- og her kan du og din lokalgruppe hjælpe! Din lokalgruppe er 16.000 kr værd hvis vi kan dokumentere den! Disse penge går selvfølgeligt til SUF-aktiviteter, og dermed også til dine aktiviteter. Sørg derfor for at indlevere:

  • Referat fra generalforsamling
  • Regnskab
  • Dokumentation for løbende aktivitet (minimum 1 referat pr. kvartal), avisartikler, flyers osv.
  • Vedtægter

Det er i den grad en fælles opgave at sørge for de her krav, så sørg for at få styr på det, og send det ind til sekretariatet løbende!