Intro

Fra Aktiwiki
Skift til: Navigation, Søgning

Dette er AktiWiki - en "Open Source" aktivisthåndbog baseret på "Håndbog for rebeller - en ufuldstændig guide til revolutionære aktiviteter!" Vi er gået i gang med at opdatere og vedligeholde håndbogen - og der er brug for dig! Målet er at kunne udgive en rigtig, trykt håndbog inden alt for længe. Vores mål er også, at håndbogen på lang sigt bliver et samlet produkt af erfaringer fra alle mulige folk - dem i provinsen og dem i hovedstaden, dem der har været med fem år og dem der lige har meldt sig ind. Kontakt os gerne her: Håndbogsgruppe.

Det er allerede en lille guide til revolutionære, rebelske aktiviteter landet over. Men det kan blive meget bedre!

Sådan fungerer AktiWiki[redigér]

Du kan klikke dig rundt i AktiWiki som enhver anden hjemmeside, og læse teksterne der interesserer dig, og lade det være ved det. Men man kan meget mere.

Alle sider kan redigeres

Hver side har - ovenover teksten - et link der hedder "redigér". Klik på det - lige nu - og se hvordan den underliggende tekst ser ud.

Tilføj - ret - slet - og klik på knappen "Gem side". Så let er det.

Prøv dine evner i Sandkassen

Der er brug for din hjælp

Der er brug for, at helt nye aktivister - og dem der gerne vil være det - læser håndbogen, både fordi vi håber at de bliver klogere, men også fordi det kun er dem, der kan fortælle os hvad man har brug for at vide, når man starter fra grunden. Hver gang du tænker at du sidder med et ubesvaret spørgsmål, vil du gøre os en tjeneste ved at sige det!

Der er brug for, at meget erfarne aktivister læser håndbogen, og bidrager med deres egne erfaring og gode ideer. Og der er brug for at alle dem der er "midt imellem" gør alt det samme.

Vær ikke bange for at redigere i teksten.

Alle ændringer kan rulles tilbage til en tidligere tilstand. Så bare ret, slet og tilføj. Dette er din første lektion som aktivist: Du skal handle!!!

Hvis du gerne vil i gang med at skrive, men ikke ved hvordan man formatterer skrift, så kig på Wikipedia's Quick guide

Husk en ting: Verden ændres ikke med ord alene, og handlinger uden ord rykker heller ikke!

Indholdet på dette site dækker ikke nødvendigvis SUFs, Enhedslistens eller andre organisationers holdninger, har ikke nogen organisatorisk eller formel tilknytning til dem, og bliver hverken redigeret eller godkendt af organisationerne.

AktiWiki for begyndere - En lidt længere introduktion til AktiWiki[redigér]

Hvad er AktiWiki?

Lav en brugerkonto

Redigér en artikel

Opret en artikel

Spred ordet

Efterspurte artikler

Baggrunden for AktiWiki[redigér]

Den første version af AktiWiki blev lavet i SUF i september 2002 med udgangspunkt i REBELs aktivisthåndbog. En kopi af denne findes på [www.revo.dk/aktivist]. Senere blev der tilføjet materiale fra VS' "Håndbog for barfodsjournalister" og Enhedslistens organisationshåndbog. Arbejdet har været organiseret i SUFs Håndbogsgruppe.

AktiWiki omfatter desuden en sangbog på [http://sangbog.aktiwiki.dk], som indeholder 374 overvejende danske, politiske sange, heraf mange med becifringer.

Desuden er AktiWiki hjem for manualen til "Zetkin" - en organiseringsværktøj.